Pametni pišemo! Kavni aparati Po tem, ko sem uredila, da so kavni aparati ponovno stali na policah, sem razmišljala o svojem

Po tem, ko sem uredila, da so kavni aparati ponovno stali na policah, sem razmišljala o svojem

Po tem, ko sem uredila, da so kavni aparati ponovno stali na policah, sem razmišljala o svojem

Ura je bila malce do četrte ure in jaz sem zaključila še dve pomembni stvari, poleg tega, da so bili kavni aparati v celoti urejeni. Preden sem odšla domov, sem odšla do šefa, da mu to povem in tudi sporočim, kaj imam še v prioritetnih odprtih polstavkih. Prosila sem ga namreč, če obstaja možnost, da bi me sedaj nekaj dni pustili pri miru, da vse te stvari zaključim, ker drugače bodo ostale stvari stale, kar pa ni več v redu.

Na srečo je zelo razumevajoč, kadar pridem s prošnjo po tem, ko nekaj zelo uspešno zaključim. Če ne bi danes zaključila še dveh stvari in to, da so kavni aparati v prodaji, si ne bi upala do njega. Če ne bi imela družine, tudi ne bi bil problem, da bi kdaj podaljšala kakšno uro, ker bi imela več miru popoldan. Ampak imam doma družino, ki tudi zahteva moj čas in energijo. Še dobro, da ne veliko, ker bi ob takem urniku zelo hitro pregorela, če bi bile tudi doma tako zapletene. No vsaj otroci so pridni glede panja ponči in nisem odvisnik od kave. Če bi bila pa vsaj zelo dobro vem, kateri kavni aparati so najboljši. Če pa tega ne bi vedela po tem, ko sem jih že toliko spravila pri nas na police, pa tudi ne vem, kaj potem delam tukaj. Čeprav moram reči, da so tile zadnji kavni aparati zelo dobri. Nisem še naredila kave z njim, ampak po opisu in po tem, kaj je pisalo v pregledih, mislim, da je res eden izmed boljših ali pa celo najboljši. Ceno ima zagotovo pravo, za to da bi bil.

Ura je bila malce čez štiri, ko sem se opravila proti domu in razmišljal sem o tem, kako bi bilo dobro, da bi si tudi jaz med izbiro, ki imajo kavni aparati, izbrala končno enega.