Pametni pišemo! Dacia Ste že videli, kako lepa je nova Dacia športni terenec

Ste že videli, kako lepa je nova Dacia športni terenec

Pa še draga ni!

Vsak si želi, da ima pri hiši dober, varen avto, ko pri vožnji uživa. Sam sem bil prepričan, da so drugi avto veliko lepši in veliko bolj praktični, ko pa sem videl novi model Dacia, sem bil prepričan, da bo to moj naslednji avto.

Že od nekdaj so mi bili športni terenci všeč, doma pa sem imel čisto drug avto. Seveda prilagojen za otoke. Sedaj pa so otroci zrasli in ne potrebujem več velikega avta, zato sem začel resno razmišljati, da bi nova Dacia bila pravi avto zame v naslednjih letih. Bližal sem se penziji in od nekdaj sem si želel, da ko bom v penziji, bom hodil z avtom naokoli in tukaj sem takoj videl, da bi Dacia bila pravi avto zame. Oboževal sem hribe in gore in s tem avtom bi lahko prišel povsod, po drugi strani pa je prav lep avto za na cesto. 

Tako sem razmišljal jaz!

En dan sem se odločil, da g grem pogledat v živo in odpeljal sem se do večje avto hiše, ker sem želel videti saj dve različni barvi tega avtomobila. Nekako sem imel v mislih, da bi mi bila črna Dacia najbolj všeč. V avto hiši žal, niso imeli takšnega črnega avtomobila, ker so bolj reklamirali belo in rjavo barvo. Ko sem se pogovarjal s prodajalcem in povedal, da mi je všeč črna Dacia in da je vseeno si ne bi upal kupiti, preden je ne vidim v živo, mi je prodajalec šel na roko in preklical celo slovenijo, če ima kdo na zalogi črni avto.

Našel ga je in mi povedal, kam ga lahko grem pogledat in tam ga lahko tudi kupim. Ker pa sam vem, kako potekajo prodaje, sem se odločil, da bom šel pogledal, kako izgleda črna Dacia in se vrnil k njemu in kupil avto pri njem, ker se je tako potrudil.