Pametni pišemo! Televizorji Novi časi in novi televizorji

Novi časi in novi televizorji

Doma sva z možem imela televizor, ki je bil star kar nekaj let. Seveda sva drugje videla, kako je tehnologija napredovala, vendar naju to ni motilo, da bi morala kupiti novi televizor. Prišel pa je dan, ko je tudi nama televizor nehal delati. Ker živimo v času, da je včasih boljše kupiti kar nekaj novega, kot pa popravljati staro, sva tudi midva prišla na to, da sva morala kupiti novi televizor. 

Ko sva prišla v trgovino, nama ni bilo veliko jasno, kajti razstavljeni so bili sami veliki televizorji. Najprej sva se spogledala in se odločila, da bova poiskala majhne televizorje. Nisva mogla verjeti, kako težko je bilo najti klasično majhno televizijo. Doma sva imela omaro, ki je bila narejena za najino televizijo, zato si nisva mogla privoščiti velikih mer. 

Tako sva se odločila, da počakava na prostega prodajalca in mu poveva, kaj si želiva. Seveda je to bilo najlažje, kajti televizorji so bili res veliki in to pri nama ni prišlo v poštev. Prodajalec nama je točno povedal, kateri televizorji so takšni, ki so za naju primerni. Tako sva končno našla to kar sva iskala. Zavedala sva se, da je ponudba odraz potreb sodobnega življenja, kar prinese vrhunsko sodobno tehnologijo. Vendar to ni bilo za naju. Midva sva želela klasično televizijo in jo tudi dobila. 

Novi časi in novi televizorji

Spet imava majhno televizijo in sva srečna. Ko so otroci prišli na obisk, so pričakovali nekaj novega in večjega, saj so danes televizorji takšni. Bili pa so šokirani, da imava spet majhno televizijo. Niso razumeli, da sva imela priložnost, da kupiva nekaj velikega, pa sva se odločila drugače. Oni ne razumejo naju, midva pa ne njih. Nama velika televizija ne pomeni prav nič. Nama so všeč majhni televizorji in to sva tudi kupila. Sedaj bova imela spet nekaj let mir. Nimamo vsi enakih želja in okusov.